We adapt cutting edge technology
IN A SIMPLE AND USER FRIENDLY ENVIRONMENT

За нас

Копманијата BFxSolutions е основана во 2013 како компанија за иновации. BFxSolutиons работи на европскиот пазар со клиенти од цела европа, главно од Скандинавија. Нашиот професионален тим креира решенија за различни индустрии како што се медицина, владин сектор, недвижнини, производство, храна и пијалоци, малопродажба и логистички сектори и услужни сектори.

Прилагодливи решенија

Ние сме компанија за иновации и креативност.

Се водиме по концептот на едноставност, вредност и потреби.

Дизајн едноставен за користење

Модуларни и скалабилни решенија.

Нашите развојни области се Internet of things applications (loT) и наменски индустриски решенија за сите мобилни платформи.

Кариера

Сакате да работите со нас?

Контакт

Развивате проект? Би сакале да соработуваме?
Одвојте 5 минути за да го пополните нашиот формулар и да нè запознаете со Вашиот проект.
Доколку имате прашања или информации за нас контактирајте нè.

Message Sent!
Please fill up the captcha!
There was a problem sending your message! Try again later or send it directly to contact@bfxsolutions.com
check
check
11-та Македонска Дивизија 19
7000 Битола
contact@bfxsolutions.com
Вработи се Go to Top
mk_MK
mk_MK en_US
X