We adapt cutting edge technology
              IN A SIMPLE AND USER FRIENDLY ENVIRONMENT                

Проекти

BFX

Easy Com

Брзото известување е клучно за свесноста за ситуацијата, Easy Com содржи функционалности како што се разговор, пребројување на персоналот, сигнали и многу повеќе.

BFX

SMS Parking

Лесен начин да платите за вашиот дневен паркинг во Битола содржи функционалности како што се профил на автомобили, преглед на мапа, известувања и многу повеќе.

BFX

Dental Surgery Logistics

Ќе Ви помогнеме во вашата дневна логистика за импланти за стоматолошка хирургија, содржи функционалности како што се евиденција и историја на производите, статистика и многу повеќе.

BFX

Solar heating controller

Ќе ви помогнеме за намалување на емисијата на издувни гасови со ефикасно искористување на енергијата на вашиот систем за греење, содржи функционалност за креирање на временски периоди и многу друго.

BFX

KLAPP

Систем за управување со кризи кој содржи функционалности како што се управување со мапа со еден поглед, разговор и можност за вклучување надворешни учесници, целосен дневник, историја и многу повеќе.

BFX

IoT Gateway

Повеќенаменски HUB. Поддржува BLE, WiFi, GPRS, NB-1 и LTE-M1, локално или централно управување со целосно поддржан систем.

BFX

BFxticket system

Првокласен систем за креирање на тикети/корисничка поддршка кој може да биде испорачан како продукт или како долготраен сервис.

BFX

Simple Ticket Management

Обезбедете едноставен начин за пријава на проблеми/тикети за вашата организација или клиенти, системот содржи модули за извештаи и автоматско генерирање на проблем/тикет.

BFX

Route Tracker

Вработи се Go to Top
mk_MK
mk_MK en_US
X